ULUSLARARASI : | |
---|---|
1 | Impact of the COVID-19 pandemic on travel behavior: A case study of domestic inbound travelers in Turkey SARIIŞIK MEHMET, CEYLAN VELİ, KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ , European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation, 2023 Uluslararası   Hakemli   ESCI   Özgün Makale |
2 | In-house responses and anxiety levels of commercial kitchen employees towards new COVID 19 food safety regulations SARIIŞIK MEHMET, ŞENGÜL SERKAN, OKUMUŞ BENDEGÜL, CEYLAN VELİ, KURNAZ ALPER, KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ , Journal of Foodservice Business Research, 2023 Uluslararası   Hakemli   Scopus, CABI, EBSCO   Özgün Makale |
3 | An Empirical Research on Determining Future Anxiety Of Hotel Staff And Leave Of Employment Due To Covid-19 SARIIŞIK MEHMET, ÇULHA OSMAN, ÖZBAY GÜLÇİN, CEYLAN VELİ , Rosa dos Ventos -Turismo e Hospitalidade, 2022 Uluslararası   Hakemli   ESCI   Özgün Makale |
4 | A comparative evaluation between the impact of previous outbreaks and COVID-19 on the tourism industry ÖZBAY GÜLÇİN, SARIIŞIK MEHMET, CEYLAN VELİ, ÇAKMAK MUZAFFER , International Hospitality Review, 2021 Uluslararası   Hakemli   Cabell's Journalytics   Özgün Makale |
5 | Kültür Aktarımında Gastronomik Ögelerin Yeri: Anadolu’nun Farklı Yörelerinden İstanbul’a Göç Eden Aileler Üzerine Bir Araştırma CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,CEYLAN VELİ,YILMAZ AYŞENUR , Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi, 2019 Uluslararası   Hakemli   Crossref   Özgün Makale |
ULUSAL : | |
---|---|
1 | Türkiye’nin Mikolojik Turizm Kapsamındaki Kaynak Potansiyelinin Değerlendirilmesi CEYLAN VELİ, MUŞTU ÇİĞDEM, SARIIŞIK MEHMET , Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 2022 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
2 | İstanbul’da Sokak Lezzeti Tüketen Bireylerin Tüketim Sebeplerinin ve Tüketimine İlişkin Kaygılarının Belirlenmesi DURLU ÖZKAYA FÜGEN, CEYLAN VELİ , Aydın Gastronomy, 2022 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
3 | Food Safety Knowledge, Attitudes and Practices of Consumers Regarding Meat Consumption at Home MUŞTU ÇİĞDEM, CEYLAN VELİ, SARIIŞIK MEHMET , Akademik Gıda, 2021 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
4 | Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi CEYLAN VELİ, MUŞTU ÇİĞDEM , Aydın Gastronomy, 2021 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
5 | Mutfak Şeflerinin Beslenme ve Gıda Güvenliği Bilgi Düzeyinin Belirlenmesi CEYLAN VELİ, CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF , Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 2021 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
6 | Associations Between Food Neophobia and Culinary Creativity: A Study with A Sample of Chefs and bartenders in Turkey CEYLAN VELİ,MUŞTU ÇİĞDEM,SARIIŞIK MEHMET , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2020 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
7 | COVID-19 Salgını Kaynaklı Karantina Sürecinin Evsel Gıda Atıklarına Etkisi MUŞTU ÇİĞDEM,CEYLAN VELİ,SARIIŞIK MEHMET , Tarım Ekonomisi Dergisi, 2020 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
8 | Healthy Nutritional Attitudes and Behaviors During COVID-19 Outbreak Lockdown CEYLAN VELİ,MUŞTU ÇİĞDEM,SARIIŞIK MEHMET , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2020 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
9 | Yetişkin Bireylerde Gıda Neofobi Düzeyinin Belirlenmesi CEYLAN VELİ,ŞAHİNGÖZ SEMRA , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
İletişim
veliceylan@subu.edu.tr